Sporten & Wellness

Heerlijk! Wat wilt u doen?

Tennis
Tennissen kunt u op 3 minuten loopafstand van het hotel op een van de drie kunstgrasbanen van de Almense Tennis Club. De tennisbaan ligt direct naast een zwembad en temidden van weilanden. U kunt op onze kosten tennissen. Neem uw spullen mee en sla een balletje! Info & reserveringen.

Golfen
Golfen kunt u bij Golf en Country Club ‘De Graafschap’ in Lochem (6 km). De baan sluit aan bij de natuurrijke omgeving. U vindt er glooiende greens, houtwalletjes, mooie waterpartijen en heide. Maar ook bossen en uitdagende fairways, met strategisch geplaatste bunkers. De smalle fairways stellen uw nauwkeurigheid zeker op de proef. De grote lengte van de baan maakt uw spel tot een ware belevenis. Info & reserveringen.

Zwemmen
Zwemmen kunt u bij het buitenbad Almen. Tijdens het zwemseizoen, van 1 mei tot 1 september is een van de mooiste buitenbaden in de regio te bezoeken. Het Almense zwembad, prachtig gelegen aan rivier de Berkel ligt op vier minuten loopafstand van het hotel. Het zwembad beschikt over een peuter, een ondiep en diep bad. Verder heeft het fijne zonweiden en veel speeltoestellen. Het uitzicht rondom is op zich al een goede reden om er heen te gaan! Info & reserveringen.

Gaat u liever naar een overdekt zwembad met glijbanen? Zwembad de Beemd in Lochem ligt 8 km van Almen. Info & reserveringen.

Kano huren & waterfietsen
Tijdens het zomerseizoen, van 1 mei tot 1 september kunt u bij een van de mooiste buitenbaden van Nederland, het Almense zwembad, kanoën en waterfietsen op de rivier de Berkel. Info & reserveringen.

Wellness
Wellness is de sfeer in ons hotel, de kamers, het restaurant en in de tuinen. Wij hebben bewust geen eigen faciliteiten onder het motto ‘herbergier blijf bij je tap’.
Wel kunt u in onze omgeving uitgebreid genieten op dit vlak.
Palestra Sauna, Beauty & Body is zeer de moeite waard en nog geen drie kwartier rijden van Almen. Het telefoonnummer is 0314-39 98 00. Info & reserveringen.

Schoonheidsspecialist
Wilt u in de directe omgeving een schoonheidsbehandeling? Dan raden wij u schoonheidssalon ‘Beauty Look’ in Almen aan. Op drie minuten loopafstand van het hotel. Het telefoonnummer is 0575 – 433101. Info & reserveringen.

Een andere schoonheidssalon is ‘Heb je huid lief’ in Laren (GLD) met telefoonnummer 0573 – 259643. Info & reserveringen.