Wandelen & fietsen

Wandelschoenen paraat? U kunt heerlijk onbekommerd wandelen in Almen en omgeving door bossen, langs rivier de Berkel, door gebieden die veelal in beheer zijn van Natuurmonumenten zoals de Velhorst, het Grote Veld en het Walien. In de schemering kunt u herten bij de bosrand zien. Neem uw eigen fiets mee, of wilt u er een huren? U kunt vanaf het hotel dwalen door de bosrijke omgeving. Ook zijn er verschillende routes om te volgen, de Staringroute, de achtkastelenroute, of gewoon de pedalen rond en u zit via prachtige binnenwegen in een half uur in de stad Zutphen of Lochem op het terras.

Een link naar : Route.nl hier vindt u verschillende fietsroutes en u kunt ze zelf ook aanmaken.

Service: Gratis oplaadpunt voor elektrische fietsen. Er zijn vele wandel- en fietsroutes die u via internet kunt uitstippelen en middels borden kunt volgen een link. Tevens bieden wij verschillende fiets- en wandeltochten aan in het hotel. Een knooppunten kaart van de ANWB is te koop bij de receptie zodat u zelf uw route uit kunt stippelen!

Op de site van het dorp Almen vindt u mooie wandelroutes: wandelroutes Almen

Fiets huren

U kunt bij ons ook fietsen huren. Naast normale fietsen met 7 versnellingen kunt u ook een mountainbike, tandem of een elektrische fiets huren. Voor het reserveren van een fiets, neem graag 5 dagen van tevoren contact met ons op.
Telefoon: 0575 431744.