Vergaderen bij Landhotel De Hoofdige Boer

Landhotel De Hoofdige Boer in Almen is de ideale vergaderlocatie. We bieden u sfeervolle vertrekken waar u zich kunt terugtrekken met uw gezelschap; van 8 tot 50 personen. Tijdens een pauze is het aangenaam opladen in de omgeving. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat het u en uw gezelschap aan niets ontbreekt. Arrangementen gelden vanaf 10 personen, onder dit aantal maken wij graag een passend voorstel.

Maak uw vergadering een succes

Landhotel De Hoofdige Boer beschikt over alle ingrediënten om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Wij hebben een aantal standaard vergaderarrangementen die u hieronder kunt aanvragen.

Wilt u méér dan een standaard vergadering dan denken wij graag met u mee over een originele invulling van uw programma. We bieden u een arrangement op maat wanneer uw wensen bekend zijn.

Meer Informatie

Vraag uw vergaderruimte aan

*Arrangementen gelden vanaf 10 personen, onder dit aantal maken wij graag een passend voorstel.

Activiteiten om te combineren met het Vergaderarrangement

Ontdek de Achterhoek bij museum STAAL

Als bezoeker beleef je de liefde van de dichter en landbouwkundigen A.C.W. Staring voor het landschap, de geschiedenis en de cultuur van de Achterhoek, van verleden tot heden. Laat je op een verrassende manier meevoeren en onderga de Staring Ervaring.

Museum More in Gorssel en Ruurlo: Van historische boerenstijlkamers tot Modern Realistische kunst in museum MORE; in de omgeving van Landhotel De Hoofdige Boer valt heel wat cultuur te snuiven.

Staal

Lalique Museum:

Het Lalique Museum bevindt zich in het hart van de historische hanzestad Doesburg. Het museum is gewijd aan de wereldberoemde Franse juwelen- en glaskunstenaar René Lalique (1860-1945). Onder de getoonde objecten bevinden zich zeer gedetailleerde juwelen en glazen kunstobjecten, zoals vazen en parfumflacons. Enthousiaste gidsen geven uitleg bij de collectie.

Klootschieten:

Vertrekt vanuit Landhotel De Hoofdige Boer voor een gezellige pot Klootschieten; een Achterhoekse balsport. Desgewenst met een ontvangst met koffie en thee, een drankje of een lunch.

Fietsen:

Er zijn tal van fietsroutes vanuit het hotel, naar o.a. Museum More in Gorssel en Ruurlo, de Achtkastelenroute. een fietsroute naar Zutphen, Deventer en Bronkhorst. (Knooppunt kaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie.)

Wandelen:

De wandelroutes vanuit het hotel rondom Almen leiden u langs de mooie natuur- én cultuurpareltjes met bos, weide, akkerlanden, boerderijen, landhuizen en kastelen.

Golfen:

In de omgeving van Landhotel De Hoofdige Boer zijn verschillende professionele golfclubs met uitgebreide faciliteiten en prachtig aangelegde 9- en 18-holes golfbanen. o.a. (in Lochem en ’t Zelle)