GENIET VAN UW AVOND

Ons Restaurant

De Hoofdige Boer heeft naast een heerlijk hotel ook een goed restaurant waar u zich op culinair niveau lekker kan laten verwennen. Geniet van heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Tijdens de seizoenen hebben wij onder andere ook fantastische wildgerechten en de lekkerste asperges à la Paysanne in het voorjaar.  Ervaar gerechten waarvan de smaak voorop staat en kom heerlijk ontspannen uiteten bij ons in Landhotel De Hoofdige Boer. Onze keukenbrigade houdt graag rekening met uw allergieën en dieetwensen, graag horen wij dit tijdens de reservering!

In de pop-up rechtsonder op deze pagina kunt u een tafel reserveren voor in ons restaurant. Let op: Online reserveren kan minimaal een dag van te voren en tot vier personen. Wilt u voor dezelfde dag nog een tafel reserveren en/of voor een groep boven de 4 personen? Neem dan graag even telefonisch contact met ons op.

Komt u met >4 personen? Dan vragen wij u per gezelschap af te rekenen.

Openingstijden keuken:
Lunch              12:00 – 15:00
Diner               12:00 – 15:00 en 17:00 – 20:30

U kunt ’s ochtends vanaf 08:00 al terecht voor een heerlijke kop Hesselink koffie met gebak.

Lunch
Diner
Aspergekaart
dining_left_img

VAN ONTBIJT TOT BORRELEN

Eten & Drinken

Lunchen in Almen

Naast dineren kunt u bij ons ook terecht voor een goede lunch. Verschillende klassiekers zult u vinden op onze kaart, velen gasten komen terug voor bijvoorbeeld onze Almense mosterdsoep en het Gorssels Twaalfuurtje, of gaat u voor de bekende Maaierspannenkoek?

Een snelle zakenlunch, of een uitgebreide familielunch? Het kan allemaal bij ons.

lunch