GENIET VAN UW AVOND

Ons Restaurant

De Hoofdige Boer heeft naast een heerlijk hotel ook een goed restaurant waar u zich op culinair niveau lekker kan laten verwennen. Geniet van heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Tijdens de seizoenen hebben wij onder andere ook fantastische wildgerechten en de lekkerste asperges à la Paysanne in het voorjaar.  Ervaar gerechten waarvan de smaak voorop staat en kom heerlijk ontspannen uit eten bij ons in Landhotel De Hoofdige Boer. Onze keukenbrigade houdt graag rekening met uw allergieën en dieetwensen, graag horen wij dit tijdens de reservering!                                              In het restaurant en op het tuinterras worden honden niet toegelaten. In het café wel.

In de pop-up rechtsonder op deze pagina kunt u een tafel reserveren voor in ons restaurant. Wilt u voor dezelfde dag nog een tafel reserveren en/of voor een groep boven de 4 personen? Neem dan graag even telefonisch contact met ons op. Komt u met meer dan 4 personen? Dan vragen wij u per gezelschap af te rekenen.

Uw reservering voor lunch of diner ontvangen wij graag via receptie@dehoofdigeboer.nl of telefonisch 0575-431744! Vanaf 26 januari is de keuken op maandag en dinsdag gesloten voor diner, er is wel een aangepaste lunchkaart. Dit blijft zo tot en met 26 Maart 2024.

Openingstijden keuken:
Lunch             12:00 – 16:00
Diner               17:30 – 20:00

Lunch
Diner

Openingstijden maandag en dinsdag keuken (vanaf 29 jan t/m 26 maart):
Lunch             12:00 – 15:00
Diner               Gesloten

Ma/di lunch

VAN ONTBIJT TOT BORRELEN

Eten & Drinken

Lunchen in Almen

Naast dineren kunt u bij ons ook terecht voor een goede lunch. Verschillende klassiekers zult u vinden op onze kaart, velen gasten komen terug voor bijvoorbeeld onze Almense mosterdsoep en het Gorssels Twaalfuurtje, of gaat u voor de bekende Maaierspannenkoek?

Een snelle zakenlunch, of een uitgebreide familielunch? Het kan allemaal bij ons.

lunch